Point of Retreat-Visszavonuló

A könyvet Colleen Hoover írta és 2014-ben adta ki a könyvmolyképző kiadó! A könyv a Slammed 2.része és várhatóan ősszel megjelenik a 3. és egyben az utolsó kötete is! Nagyon elszomorít,hogy csak 3.könyv lesz Will és Layken történetéből! Szóval a könyvről! 

Fülszöveg

A sok viszontagság, szívfájdalom és sorscsapás ellenére a Layken és Will szerelme tovább él, és egyre biztosabbnak tűnik, hogy ők ketten összetartoznak.

A két fiatal azonban még nem is sejti, hogy mindaz, ami összehozta őket, egy idő után kettejük közé állhat. Kapcsolatuk komoly veszélybe kerül, és elképesztő akaraterőre lesz szükségük ahhoz, hogy megmentsék. Layken nem biztos benne, hogy Willel való viszonya a megfelelő alapokra épült, Will pedig nem tudja, hogyan bizonyíthatná szerelmét egy olyan lánynak, aki továbbra is „töklámpásokat farag”.

Miközben válaszokat keresnek a kérdéseikre, egy még nagyobb erőpróba vár rájuk – valami, ami nemcsak az ő életükre, de megmaradt szeretteik életére is végzetes hatással lehet…

 

Értekelés


Borító:Imádtam! Engem nagyon megfogott!♥

Kedvenc karakter:Will és Layke

Romantikus Jelenetek:Imádtam a sszerelmi jeleneteket bár a könyvet

inkább 16+ ajánlom!♥

Összeségében engem nagyon megfogott a könyv így 5/5* adok!♥

 

Ajánlás:

Bármennyiszer olvasom mindig megfog a könyv! Sosem unom meg! Nekem jobban tetszik mint a Slammed,de remélem ugyanilyen lesz a 3.rész is! Nagyon tetszett,hogy a könyvet nem csak Layken hanem a 2.résztől Will szemszögéből is olvashattam! A könyv most is tele volt drámai jelenetek amik szörnyűek voltak így ezt a könyvet sem bírtam ki sírás nélkülImádtam Julia üzeneteit amiket a halála elött leírt Laykennek és Willnek! A cím nagyon találó volt. A Slammed versekbe azonnal beleszerettem és mikor újraolvasom még mindig beleborzongok,hogy az írónő milyen jól megtudta fogalmazni a verseket!kiersten és Sherry felbukkanása nekem nagyon tetszett nekem személy szerint előszőr Kiersten karaktere nem annyira fogott meg,de a végén igazán megkedveltem! A könyvet minden igazán romantikus alkatnak ajánlom,de inkább csak 16+ kortól!♥

 

 


 

 

Köszönöm,hogy elolvastad a bejegyzést! Remélem tetszett! ♥☺

Kérdés/Kérés esetén email cím:konyvmolyolvas@freemail.hu

Form Name

:)

Szavazás

Tetszik a weboldal?

Igen 134 77%
Nem 41 23%

Összes szavazat: 175