Cathy Cassidy Csajok és csokik 1. rész Cseresznyés ábránd és bemutatkozás

Fülszöveg:

Öt lány, öt nézőpont, öt könyv. 
Cherry története, a Cseresznyés ábránd az első.

Cherry Costello élete hamarosan örökre megváltozik. 
Somersetbe költözik az apukájával, ahol egy új anyuka és egy csomó vadiúj testvér vár rá. 
Rögtön az első napon megismeri Shay Fletchert, aki annyira szívdöglesztő, hogy az már közveszélyes. Csakhogy Shay foglalt: Cherry új mostohatestvérével, Honey-val jár. 
Cherry pontosan tudja, milyen kockázatos Shayjel barátkoznia hiszen ezzel mindent tönkretehet. Csakhogy ez még nem jelenti azt, hogy távol is tudja tartani magát tőle

Csajok és csokik. Egy könyvsorozat, melyben minden testvérnek megvan a maga története Neked melyik lány lesz a kedvenced? 
Talán a Cseresznyés ábránd főhőse, Cherry? Az a lány, akinek tejeskávé színű a bőre, sötétbarna szeme pedig mandulavágású. Akinek élénk a képzelete, szórakoztató a társaságában lenni, és aki mindig kiáll magáért.

Cathy Cassidy nyolc-kilencéves korában írta meg első képeskönyvét kisöccsének, és azóta ontja magából a történeteket. 
Magyarul elsőként a Csajok és csokik-sorozata (a Cseresznyés ábránd az 1. kötet) jelenik meg, melynek a vagány Tanberry-nővérek a főhősei, de mellettük feltűnik néhány szupermenő srác is, valamint Cathy egyik legnagyobb szerelme, a csokoládé is fontos szerepet kap. 
Cathy Skóciában él a családjával. Az összes munka közül, amivel valaha megpróbálkozott, az írást szereti a legjobban hiszen amikor ír, mást sem kell csinálnia, mint ébren álmodozni egész álló nap.

 

Könyvről:

Kiadó:Kolibri Kiadó

Kiadási Év:2015

Oldalszám:368 oldal

Eredeti mű:Cathy Cassidy:Cherry Crush

Eredeti mű kiadási éve:2010

 

Ajánló:

 

A borító már azonnal megfogott. Nem túldíszített, de nem is a legminimálisabb dizájn. Legszívesebben felfaltam volna.

Nagyon jó volt, de elég kiszámítható. Ettől függetlenül nagyon jó volt. Az alap story az, hogy van egy lány akinek kiskorában meghalt az anyukája és az apukája nemrég talált egy elvált anyukát 4 gyerekkel. Odaköltöznek. Ebből indul az egész. A sorozat 5 részes, mindegyik lány szemszögéből lesz egy rész. Nagyon jó volt Cherry történeteit olvasni,hallgatni ahogy az anyukájáról beszél. Imádom az ilyen történeteket. Lágy,könnyed szórakoztató volt. Igazi kikapcsolódás volt számora. nem mellesleg sokkal jobb volt mint amit vártam.

Szereplők: 10/10 A könyvnek nem volt negatív szereplője mindenkit megszerettem a magamódján.

 

Idézetek:

… sose legyen szomorú, mert az élet épp olyan, mint a cseresznyevirágok: gyönyörű, de múlandó, és az a titka, hogy ki kell élvezni a szépségét, minden egyes pillanatot meg kell élni, amíg csak lehet…

–Megijesztettelek? -kérdezi. 

–Nagyon –ráncolom össze a homlokom.– Lécci, azonnal vedd vissza azt a maszkot!

 

Köszönöm,hogy elolvastad a bejegyzést! Remélem tetszett! ♥☺

Kérdés/Kérés esetén email cím:konyvmolyolvas@freemail.hu

Form Name

:)

Szavazás

Tetszik a weboldal?

Igen 134 77%
Nem 41 23%

Összes szavazat: 175