Borbás Edina-Hullámok Csapdája

Fülszöveg:

Arabella a fiatal, életvidám, New York-i zongorista lány, nem találja helyét a nagyvilágban. Úgy érzi, menekülnie kell a mindennapi kudarcok, és legfőképpen az őt érzelmileg kihasználó pasija elől.

Változást akar életében, ezért jelentkezik A nagy kaland című valóságshow-ba; azt remélve, hogy a műsor távol tartja tőle a férfit, aki annyi csalódást okozott már neki. Nem is sejti, hogy a lelkében háborgó hullámok csak még inkább felkorbácsolódnak; harcba kerül önmagával és egy új, nem várt szerelem is megérinti.

A játék egy Genovából induló luxushajón zajlik. A műsor szerkesztői mindent megtesznek, hogy végletekig hajszolják a szereplőket. A kezdeti barátságos légkör hamar átcsap ádáz, gátlástalan vetélkedésbe. A törés Arabella számára is elkerülhetetlen: hamar összemosódik játék és valóság.

A feszültséget fokozza, hogy bűnözők rabolják el a műsorvezetőt, váltságdíjat követelve a show szervezőitől. Az erőszak és a zsarolás miatt az irányítás kicsúszik a stáb kezei közül.

A nézők mindebből természetesen semmit nem vehetnek észre; a show-nak folytatódnia kell!

Borbás Edina valóságshow-ba ágyazott kalandos szerelmi története az olvasót New Yorkból Genovába repíti.

Éld át a veszélyt és a viharos szenvedélyeket!

„Magával ragad az áradat, mint a zene. Izgalom és romantika, humor és utazás… Nagyon köszönöm az élményt, Edina!” – Janza Kata

„A különleges utazás lenyűgözött, ellazított, felcsigázott. Mint egy musical! Letehetetlen; izgalommal vártam a fordulatok után a végszót. Igazi, könnyed strandregény…" – Tunyogi Bernadett

 

Könyvről:

Író:Borbás Edina

Kiadó:Álomgyár Kiadó

Kiadási Év:2013

Oldalszám:272

 

Ajánló:

 
Már maga a borító  és a tartalma megfogott. Tudtam,hogy elkell olvasnom. A könyv teljes kikapcsolódást nyújtott nekem! :) Nekem az is szimpatikus volt,hogy hirtelen bekukkanthattunk Samantha szemszögébe és megtudhattuk mi történik a kulisszák mögött.
Számomra az is pozitívum volt,hogy egy igazán különleges valóság show-t ismerhettünk meg.
A szerelmi szálat is imádtam benne. Igazából mindennel megvoltam elégedve és akkor még a szereplőkről nem is
beszéltem. Nekem a szereplők teljesen a szívembe lopóztak.Talán Arabella volt az aki
a kedvencem lett.A párbeszédek igen viccesre sikeredtek .Végül most sem csalódtam. A könyvet így jellemezném:vicces,könnyed,lágy,humoros,romantikus és tényleg vízpartra való. :)
 
Kedvenc Idézet:
 
– Nem vagy te egy kicsit beképzelt? 
– Nem. Erős önbizalom imitálásával próbálom meggyőzni magam arról, hogy én nem vagyok sem csúnyább, sem kevesebb, mint a többiek.

 

Köszönöm,hogy elolvastad a bejegyzést! Remélem tetszett! ♥☺

Kérdés/Kérés esetén email cím:konyvmolyolvas@freemail.hu

Form Name

:)

Szavazás

Tetszik a weboldal?

Igen 134 77%
Nem 41 23%

Összes szavazat: 175