Anne Eliot:Toplistás Szerelem♥{Értékelés}

Sziasztok! :) A mai napon egy LOL-könyről a Toplistás Szerelemről olvashatjátok az ajánlómat! :)

Fülszöveg:

Hunter tudja, hogy az a balhé a kocsival hülyeség volt. De hát egy popsztártól mindenki azt várja, hogy őrültségeket csináljon, nem? Emiatt még nem kéne az anyjának meg az ügynökének száműznie őt a nagynénjéhez egy isten háta mögötti kisvárosba. Na és kit kérnek meg, hogy segítsen neki álruhában elvegyülni a helyi gimiben? Valami flúgos kiscsajt, aki fiúk közelében teljesen lebénul, és/vagy véletlenül kiüti őket. Remek… 
De fura módon a világhírű énekestől a már-már kórosan félénk Vere valamiért mégsem jön zavarba, sőt Hunter mellett be nem áll a szája, imád vele lógni, és folyton pasiszerző tippekért nyaggatja. Vagyis a tinilányok millióinak bálványa pillanatok alatt a barát zónában találja magát. Na ehhez azért neki is lesz egy-két szava!
 
Könyről:
 
Írónő:Anne Eliot
Eredeti Cím:Unmaking Hunter Kennedy
Kiadó:Móra Kiadó
Oldalszám:496 oldal
Fordította:Kulcsár Júlia
 
Értékelés:
 

Ez a könyv is hozta a LOL-könyvek színvonalát. Azt figyeltem meg,hogy

mint a Cinder és Ella ez is igen komoly témákat érint mégpedig

a depresszió illetve az öngyilkossági kísérlet.A történetről röviden annyit,hogy:Hunter

annyi hülyeséget csinál,hogy végül anyja nem bírja tovább és elküldi a nagynénjéhez ahol álruhába bújva vagyis sztártalanítva kell élnie az életét amiben Vere a szomszéd lány fog segíteni neki.Csakis a nagynénje és Vere családja tudja valójában,hogy Dustin igazából Hunter Kennedy a híres popsztár.

Dustin hamar beilleszkedik a suliba és Verével is egyből

legjobb barátok lesznek csakhogy Dustin/Hunter beleszeret Verebe csakhogy ez fordítva is igaz. És ezután minden megy a maga útján végül megkapják a boldog befejezést és mint ahogy

lenni szokott Vere és Hunter összejöttek.


Mint korábban írtam a könyv komoly témákat érint. Hunter mielőtt a nagynénjéhez költözött teljesen más életet élt. Mivel

elég korán híressé vált így sok minden kimaradt az életéből sosem voltak barátjai sőt mégcsak

igazán barátnője sem volt akivel tartósabb kapcsolata lett volna.Miután Hunter édesapja meghalt édesanyjával eltávolodtak egymástól.

Gyakorlatilag Hunter egyedül maradt ,magába fordult,depressziós lett.Egy éjszaka teljesen kifordult

önmagából gyógyszereket szedett,be ivott és mivel nem volt öntudatánál elkezdte vagdosni magát.Sosem akart igazából öngyilkos lenni,de ezen az estén mégis megpróbálta.


Miután elmeséltem nagyjából a történetet úgy gondoltam írok pár szót a szereplőkról vagyis a 2 főszereplőről Veréről és Hunterről

Hunter/Dustin:Nagyon kedves srácot ismerhetünk meg a történet során. Nekem egy igazi példakép lett hiszen sok mindent átélt,de ő nagyon jól leküzdötte az életében a nehézségeket.

Vere és Hunter szerintem nagyon hasonlítottak igazán szimpatikus lett számomra,hogy mindig segítettek egymásnak persze  ez a barátok dolga.

Vere:Vicces,kedves,aranyos lány aki egyből segített Hunternek ami számomra nagyon szimpatikus volt hiszen nem azért segített Vere Hunternek mert ő popsztár. Hanem mert ilyen a természete.

Egy szereplőt még megemlítek aki nemmás mint Jenna aki hihetetlen karakter olyan szempontból amit Jenna Charlivel,Vere bátyjával művel. Hihetetlen vicces jeleneteik voltak.

 

Ha megtetszett az ajánló vegyétek meg ti is a könyvet! :)

 

 

Köszönöm,hogy elolvastad a bejegyzést! Remélem tetszett! ♥☺

Kérdés/Kérés esetén email cím:konyvmolyolvas@freemail.hu

Form Name

:)

Szavazás

Tetszik a weboldal?

Igen 156 71%
Nem 64 29%

Összes szavazat: 220