Andrew Lucas McIlroy:Árnyból az Angyal! És egy kis nyereményjáték

A könyvet 2014.decemberében adta ki a Könyvmolyképző Kiadónál! Azon belűl a Vörös Pöttyös könyveknél! Jelnleg a szerző a következő könyvén dolgozik ami remélem ugyanilyen jó lesz mint ez a könyv!

FÜLSZÖVEG:

„Lásd meg a gonoszt a fényben, és a jót a sötétségben…” 
Amikor az első és egyetlen keresztes háború elsöprő győzelmet aratott, a világra homály borult. Azóta az Örökkévaló egyháza vasmarokkal szorítja híveit, a 19. század végén az emberek még mindig inkvizíciótól, boszorkányoktól és démonoktól rettegnek.

Cailie Jacobs különleges fiú: az éjszaka teremtményei a védelmére kelnek, a farkasok szelíd kutyaként viselkednek a közelében. Híre azonban eljut az inkvizícióhoz: családját megölik, és ő maga is kínhalált halna, ha életét nem mentené meg egy furcsa társaság.

Brod Walters és ifjú társai kisstílű szélhámosok, eszük ágában sincs ujjat húzni az egyházzal. Ám ahogy keresztezi útjukat ez a különös fiú, addigi kényelmes életük fenekestül felfordul. Csatlakozik hozzájuk Dorien, az elf ifjú, és Eline, egy felfegyverzett asszony, aki a legrettenetesebb bűnt követte el az Örökkévaló egyháza ellen: megtanult varázsolni.

Hogy Cailie-t megóvják, fel kell fedniük az évszázadok óta a homályban rejtőző igazságot. De kicsoda ez a fiú valójában? Vajon a fény, vagy a sötétség uralja-e sorsát? Miért védelmezik egy elfeledett istennő, Balora szent állatai, a farkasok? Ki az a titokzatos angyal, aki mind gyakrabban bukkan fel álmaikban? Mi köze mindennek a Vatikánhoz és a közelgő pápaválasztáshoz?

A vándorokat egy varázslatos ereklye szólítja a messzeségből, és a jövendölés, hogy Balora prófétája újból a földet járja majd, aki reményt hoz a halandóknak. Reményt egy szabadabb világra, ahol az Elfeledettek újból visszatérhetnek. 
Lásd meg a jelet, mert hamarosan eljön az idő.

Lásd meg a gonoszt a fényben, és a jót a sötétségben…

AJÁNLÁS:

Imádtam! Mikor megkaptam előszőr a kezembe se akartam venni,de aztán rászántam magam és elkezdtem olvasni és megszerettem annyira,hogy le se akartam tenni. Valami elképesztő volt minden rész utánn egyre jobban megkedveltem a szereplőket mondhatni a szívemhez nőttek! Nagyon tetszettek a könyvbe a mítoszok amik kitaláltak voltak!A történet közben nem volt időm unatkozni mert mindig történt valami igzalmas! Amit imádok még benne az az ,hogy Vörös Pöttyös Könyv lett! Imádom a Vörös Pöttyös Könyveket! A könyvet mindenkinek csak ajánlani tudom főleg mert magyar a szerző! Remélem még sok-sok ilyen könyve lesz!

Idézetek a könyvből:

  • – Engem nem érdekel már ez az egész! – harsogta Quentin. – Lehet, hogy olyan tüdőgyulladást kaptam, hogy két nap múlva meghalok! A golyóim is megfáztak, szegények! Érzem! Talán már gyerekeim sem lehetnek! – A vilák begbenekült… – motyogta a lány, de legalább egy aprócska mosoly is felkúszott az arcára.
  • – Hát ez szép, mondhatom — mondta Quentin csípőre tett kézzel. Miután leplezetlenül végigmérte Dorien testét, ezt is hozzátette: -Nagy és szőrös, persze nem ott, ahol kéne. Te jó ég, az összes elfnek ekkora? Még mindig ő kell neked, Jew? 
    – Pofa be! Tűnj a szemem elől! — A lány elvörösödött, és akkorát taszított a fiún, hogy Quentin az avarban kötött ki.
 
                                                                               Nyereményjáték! 
 
Figyelem! Csak Magyarországba postázok! A nyertes kérem 72 órán belűl jelentkezzen amennyiben ez nem történik meg új nyertest sorsolok! 
 
Valamint köszönöm a szerzőnek,hogy felajánlott 3 db könyvjelzőt amit én most kisorsolok köztetek!
 
 

 

 

 

Köszönöm,hogy elolvastad a bejegyzést! Remélem tetszett! ♥☺

Kérdés/Kérés esetén email cím:konyvmolyolvas@freemail.hu

Form Name

:)

Szavazás

Tetszik a weboldal?

Igen 133 77%
Nem 40 23%

Összes szavazat: 173