Science Geek Week esemény!

Na szóval! Ezen a héten! Kelly az új könyvével kapcsolatban szaftos infókat oszt meg! Pl:Mikor jelenik meg,megmutatja a borítóját! Én nekem már megvannak a programok mivel én segítek Kellynek a lebonyolításban! Ezen a héten sok-sok játék lesz! Mindenképpen megéri,hogy részt vegyél az eseményen! Azért annyit megoszthatok veletek,hogy a könyvnek szuper a borítója és a tartalma is nagyon klassz!♥ A Science Geek Week 2015.08.03 és 2015.08.7 között kerül megrendezésre!

 Fülszöveg:Avery gyakorlatilag születése óta szerelmes a legjobb barátjába. Aidennek ugyan fogalma sincs erről, a lány mégis vígan tervezgeti közös jövőjüket. Egész addig, amíg a srác közli, hogy barátnője van… Mit lép erre a stréber Avery? Hát igazi kocka módjára a tudományba menekül: egy sor társadalmi kísérlettel akarja ­bebizonyítani, hogy az összetört szív csak akkor gyógyul be, ha az ember előbb túljut a gyász hét fázisán. Csakhogy a kivitelezéshez szüksége van egy független külső megfigyelőre — itt lép a képbe Aiden bátyja. A csöppet sem stréber Grayson olyan dolgokra veszi rá a gátlásos lányt, amiket korábban álmában sem mert volna megtenni. A suli alfahímje és a legnagyobb stréber egyre több időt tölt együtt — persze kizárólag a tudomány érdekében! —, és közben egy egészen új kísérlet veszi kezdetét… 


Hogy további izgalmas információkat tudj meg csatlakozz az eseményhez ahol minden nap fantasztikus nyereményjátékkal várunk benneteket!

 
Kelly 15 évesen írta első könyvét- egy fanfictiont a kedvenc zenekaráról. Ami nem más, mint a Backstreet Boys, és ami miatt a mai napig cikizik a barátai, családja. Megszállottan szeret olvasni, túl sokat beszél. Arizónában él 4 gyermekével, férjével és a macskájával Mr. Darcyval.

Lépj kapcsolatba Kellyvel:   
 
Newsletter     - Iratkozz fel angol nyelvű hírlevelére
Amazon         - Ha megvennéd a könyveit eredeti nyelven
Facebook      - Ha még több érdekességet tudnál meg Kellyről                   
Twitter           - Ha együtt csiripelnél Kellyvel ;)

 

Itt tudsz csatlakozni!     https://www.facebook.com/events/499243476890320/

Köszönöm,hogy elolvastad a bejegyzést! Remélem tetszett! ♥☺

Kérdés/Kérés esetén email cím:konyvmolyolvas@freemail.hu

Form Name

:)

Szavazás

Tetszik a weboldal?

Igen 156 71%
Nem 64 29%

Összes szavazat: 220