Lauren Morrill:Vakrandi a Végzettel

Mára egy igazán különleges könyvel készültem. Ezért lássunk is egy kis Vakrandit!♥♥

Vakrandi a Végzettel:

Eredeti mű: Lauren Morrill: Meant to Be

Eredeti megjelenés éve: 2012

Kiadó: Móra Kiadó

 

 
Fülszöveg:
Julia semmit nem bíz a véletlenre, köszöni szépen. Pláne nem egy 
tanulmányi kirándulást Londonba, ami a hozzá hasonló Shakespeare-rajongóknak az ígéret földje! 
Csakhogy a kiszámítható terveknek lőttek, amikor idegesítő osztálytársával, a szabályokat hírből sem ismerő Jasonnel kerül párba az út idejére. Már első este egy vad buliban találják magukat, és másnap Julia flörtölős SMS-eket kap egy ismeretlen számról! A lány persze kíváncsi a rejtélyes imádóra, ezért alkut köt az ördöggel (izé… Jasonnel), aki segít kideríteni, ki küldi az üzeneteket, ha Julia hajlandó végre lazítani egy kicsit. A kalandos hajsza során a lány sok mindent megtanul, ami nem szerepel (kismillió) útikönyvében − például hogy semmi nem lepi meg annyira az embert, mint az igaz szerelem.
 
Ajánló:  SPOILER VESZÉLY
Engem már maga a könyv borítója és a fülszöveg is megfogott. Hiszen LONDON! Csupa nagybetűvel. Megkell őszinten mondanom nehéz beszélnem erről a könyvről mert hát annyira LOL isztikus volt,hogy azt nem lehet szavakba önteni. De hát megpróbálom hiszen azért írok könyves blogot. A könyv arról szól,hogy Julia osztálykirándulásra indul Londonba ahol már a repülőn is kalamajka kezdődik Jasonnel. :) Julia megkapja társnak Jasont akit utáll. Azt tudni kell,hogy Julia Markba szerelmes és Jasont utállja! Szóval Londonba semmi sem alakul olyan jól Jason kezdi Juliat bajba keverni elviszi egy bárba ahol Julia iszik egy keveset(szépítek egy kicsit) és hát megismerkedik bár fiúval akikre nem emlékszik,de kap egy rejtélyes üzenetet egy fiútól(vagy nem?) akivel elkezd irogatni és hát jön az izgi rész elkezdi keresgélni a fiút. De vajon ki lehet az? Többet nem árulok el hiszen úgy nem izgi annak aki még nem olvasta. A könyvisteni szórakoztatóó,fantasztikus volt. És már alig várom,hogy kezembe foghassam a legújabb Lol-t!♥
 
Idézetek:
 
-Tudod, mi a te bajod, Stréberke? – kérdezi a sarkán hintázva, és rám kacsint. – Nem ismered azt a szót, hogy „szórakozás". Talán, mert nem szerepel a felvételi követelmények ismertetőjében.
 
 
Annyi kérdés kavarog a fejemben, hogy választani is nehéz. Nagyjából három órája vagyunk csak a városban, ennek nagy részét egy buszon töltöttük tizennyolc osztálytársunkkal és egy jócskán lestrapált irodalomtanárral. Hogyhogy már meg is hívták egy buliba? Hol lesz a buli? És mi a fenéért áll Jason Lippincott az én ajtóm előtt, hogy magával hívjon?
 
-Na jó, és most mit csinálunk? – kérdem türelmetlenül. – Visszanézzük a biztonsági kamera felvételeit? 
-Nem is rossz ötlet, CSI: londoni helyszínelők…De inkább nem. -A jegypénztár felé int.- Egy kicsit egyszerűbbre vesszük a figurát és megkérdezzük azt a fickót.
 

 

Köszönöm,hogy elolvastad a bejegyzést! Remélem tetszett! ♥☺

Kérdés/Kérés esetén email cím:konyvmolyolvas@freemail.hu

Form Name

:)

Szavazás

Tetszik a weboldal?

Igen 156 71%
Nem 64 29%

Összes szavazat: 220