A.O. Esther- Elveszett lelkek Ajánló+Nyereményjáték

Szóval elérkezett a Halloween hét második napja. Ma egy kicsi ajánlóval illetve A.O.Esther felajánlásával nyereményjátékkal készültem nektek. Szóval akkor kezdjük is! :) 

Elveszett Lelkek

 


Fülszöveg:

 
 
Hiszel a végzetben? A sorsszerű szerelemben?
 
Az Univerzum végtelen csendjében különös fényben ragyogó üvegcsékről suttognak. Úgy tartják, az ezüstszállal lezárt parányi palackoknak közük van élethez s halálhoz, ezért angyalok ezrei szállnak alá, hogy megszerezzék a világmindenség titokzatos kincsét. Sophiel, a bájos fiatal angyal lány glóriája és szárnyai nélkül érkezik a Földre, hogy küldetését teljesítse, ám nem számol azzal, hogy a halandó léttel emberi érzéseket is kap odafentről. A félelem, a fájdalom, a kétely és a gyász ugyanúgy ismeretlen fogalom számára, mint az életre szóló barátság, a keserű féltékenység, vagy a mindent felemésztő szerelem – de vajon meg tud birkózni mindezzel az ellenséggel való küzdelem során? Képes lesz-e vakon hinni, s véghezvinni feladatát?
 
Elijah a Sötét Angyalok vezére, harcos katona, aki sajátosan gondolkozik a jó és a rossz fogalmáról, miközben önálló életet élő, nyolcágú lángoló ostora – szövetségesei sorait erősítve – teszi a dolgát. Kiátkozott angyalként ő a legidősebb idelent, s bár maga sem hisz benne, egy váratlan esemény folytán örökre megváltozik az élete, s ezzel létezésének értelme.
 
Két össze nem illő lélek – és egy elkerülhetetlen találkozás, amely alapjaiban rengeti meg a világot…
 
 
 
Könyvről:
 
Kiadó:Decens Magazin Média
 
Kiadási Év:2012
 
Oldalszám:444 oldal
 
 
 
 
 
Ajánló:
 
Ez volt az első olyan könyv amit olvastam A.O. Esthertől. De megkell mondanom nem csalódtam benne így elsőre. Sőt teljesen megfogott az írásstílusával. Az elején nem jött be annyira,de aztán a közepén megindult a történet és teljesen magával ragadott. Már a borítója is igazán megfogott olyan szép lett. És ami igazán tetszett még azok a természetfeletti lények voltak. Szerintem e nélül nem lett volna jó a történet.Igazán tetszett a történet stílusa ahogy az írónő fogalmazott. A könyv tanulságos volt igazán komoly témát boncolgat.A főszereplőket nem szerettem meg annyira nem volt különösebb bajom velük inkább a mellékszereplők nőttek főleg a szívemhez pontosabban Gabriel. Ohh Gabriel. Bocsánat elkalandoztam. Szóval a teljes negatív személy a könyvben a Mágus volt a főgonosz őt legszívesebben elpusztítottam volna. Bátran ajánlom mindenkinek a könyvet.
 
Kedvenc Idézet
 
Elmondhatatlanul boldog vagyok veled. Amióta megismertelek, a létezésem értelmet nyert, és már semmi nem fáj, ami évezredeken át marcangolta a lelkemet. Szeretlek téged, és azt akarom,hogy mindig mellettem légy!
 
 
NYEREMÉNYJÁTÉK
 
Szóval akkor jöjjön a nyereményjáték.   A Feladat nagyon egyszerű lesz megint a raflecoptert kell kitölteni amit ide kattintva tudzs kitölteni! :)  Sok-sikert mindenkinek!♥
 

Köszönöm,hogy elolvastad a bejegyzést! Remélem tetszett! ♥☺

Kérdés/Kérés esetén email cím:konyvmolyolvas@freemail.hu

Form Name

:)

Szavazás

Tetszik a weboldal?

Igen 156 71%
Nem 64 29%

Összes szavazat: 220